lurex.info Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Marudnik
Autor Wiadomość
AlVi
Admin

Wysłany: 9 Listopad 2009   

A żołądek nie boli Cię od tego? Ja po paru dniach kuracji tymi kwasami wymiękam i się poddaję... Wszelkie polopiryny, aspiryny, rutinoscorbiny i inne neoanginy ;) na dłuższą metę niszczą żołądek. Na szczęście zwykle 2-dniowa intensywna kuracja stawia mnie na nogi :)

[Krzyho] 
Junior Admin

łykam przez tydzień, potem 2-3 dni przerwy i znowu łykam... ;)
Ostatnio zmieniony przez [Krzyho] 9 Listopad 2009, w całości zmieniany 1 raz  

kareena 
Przyjaciel Forum
ene

ja neoangin łykałam kiedyś niemal nonstop ;) tylko to ratowało mnie przed uporczywym drapaniem w gardle - można w sumie nazwac ze ataki jakies mialam i zaden lekarz mi nie pomógł tylko dopiero wyjazd nad morze ;) cala ta medycyna to o doopę potłuc :P

dobrze choć że żołąd mi nie protestował :P

AlVi
Admin

Jogurty jakoś pomagają ochłodzić nadkwasotę, jak jestem chora, to po 3 dziennie pożeram :hehe:

Meva
Junior Admin

Wysłany: 16 Listopad 2009   

gadlo mnie napierdziela od wczoraj... fakt- dzieci wyleczylam to na mnie czas :/

AlVi
Admin

Dużo pij i się wygrzewaj, to minie. Ja na polopirynie kilka dni jechałam i już jest ok :)

A jak tam dzielny ratownik?

Meva
Junior Admin

uwaza ze poszlo w miare dopsz- tzn zrobil 2 bledy na tescie- oczywiscie w pytaniach ktore mu dzien wczesniej podyktowalam jako te co zawsze na tym tescie bywaja (pol dnia czytalam w necie rozmowy na ten temat)
a w niedziele to wlasnie jego woze dzielnie na basen na 7- 30 km od domu albo i wiecej...o 5 pobudka :/

łykam aspiryne i sie jakos staram ;)

AlVi
Admin

Wysłany: 10 Marzec 2010   

W ramach podbicia tematu pomarudzę na temat sklepów internetowych.

Otóż. ;)

Miesiąc temu kupowałam na Merlinie pakiet MS Office 2007 Home za kwotę 269 zł, dzisiaj wchodzę na Merlina i widzę ten sam pakiet sprzedawany w ramach promocji w cenie 279 zł, a oficjalna cena rynkowa wg nich wynosi 399 zł. Natomiast cena na vebo.pl zupełnie zbiła mnie z nóg: http://www.vebo.pl/ms-off...odukt/3256.html

I tak ze wszystkim :!: Cyrk... i jak trzeba myśleć i śledzić ceny, zanim się coś kupi. Dobrze, że zawsze pozostaje kochane Allegro, chociaż bywa, że akurat nikt nie wystawia tego, czego potrzebuję w danej chwili.

Tyle przemyśleń na dziś :P

kareena 
Przyjaciel Forum
ene

Wysłany: 11 Marzec 2010   

i pomyslec ze byla kiedys promocja 199zl..... :roll:

AlVi
Admin

Ale też potrójna licencja? Bo wtedy się tym nie interesowałam. Zresztą nadal krzywo patrzę na wersję 2007 i do firmy kupiłam kolejną oemkę 2003.

kareena 
Przyjaciel Forum
ene

tak, 3 instalacje i wsio...

kupil dziadek, instalnął u siebie , oraz ja na swym lapku (byl format wiec nima juz ;) ) i chyba wujek na swym lapku jeszcze :P

hmm moze namówie któregos by przedzwonil do MS moze dadza nowy kod czy cos
ostatecznie kazdy ma prawo sformatowac kompa wielokrotnie ;)

na szczescie openoffice otwiera te nowe pliki offica ;) [nawet nazwa pasi :lol: ]

AlVi
Admin

Ale to była wersja box przecież - po formacie powinna się dać aktywować przez Internet bez problemu! :shock: :shock:

kareena 
Przyjaciel Forum
ene

byly trzy kody zatwierdzane internetowo ;) po kolejne trza chyba dzwonic czy cos :P nie wiem, nie mam tego pod ręka ;)

AlVi
Admin

No ta wersja, którą kupiłam ma na szczęście jeden numer seryjny i chyba nie będzie problemu z kolejnymi aktywacjami. Ale przyznam, że jestem zaskoczona takim nietypowym rozwiązaniem - w przypadku MS to raczej sprawnie aktywacja idzie. Raz jeden miałam wyjątek - z własnej winy. Kupiłam na Allegro otwartą wersję box (Office PRO 2003) i przy aktywacji okazało się, że serial został zablokowany z powodu zbyt dużej ilości instalacji :P 700 zł w błoto :/ Teraz jak kupuję to zawsze zwracam uwagę, że program jest fabrycznie zafoliowany.

kareena 
Przyjaciel Forum
ene

Wysłany: 12 Marzec 2010   

mam nadzieje ze temu allegrowiczowi nie odpuscilas? ;)

Odpowiedz do tematu