A żołądek nie boli Cię od tego? Ja po paru dniach kuracji tymi kwasami wymiękam i się poddaję... Wszelkie polopiryny, aspiryny, rutinoscorbiny i inne neoanginy na dłuższą metę niszczą żołądek. Na szczęście zwykle 2-dniowa intensywna kuracja stawia mnie na nogi
ja neoangin łykałam kiedyś niemal nonstop tylko to ratowało mnie przed uporczywym drapaniem w gardle - można w sumie nazwac ze ataki jakies mialam i zaden lekarz mi nie pomógł tylko dopiero wyjazd nad morze cala ta medycyna to o doopę potłuc
uwaza ze poszlo w miare dopsz- tzn zrobil 2 bledy na tescie- oczywiscie w pytaniach ktore mu dzien wczesniej podyktowalam jako te co zawsze na tym tescie bywaja (pol dnia czytalam w necie rozmowy na ten temat)
a w niedziele to wlasnie jego woze dzielnie na basen na 7- 30 km od domu albo i wiecej...o 5 pobudka
W ramach podbicia tematu pomarudzę na temat sklepów internetowych.
Otóż.
Miesiąc temu kupowałam na Merlinie pakiet MS Office 2007 Home za kwotę 269 zł, dzisiaj wchodzę na Merlina i widzę ten sam pakiet sprzedawany w ramach promocji w cenie 279 zł, a oficjalna cena rynkowa wg nich wynosi 399 zł. Natomiast cena na vebo.pl zupełnie zbiła mnie z nóg: http://www.vebo.pl/ms-off...odukt/3256.html
I tak ze wszystkim Cyrk... i jak trzeba myśleć i śledzić ceny, zanim się coś kupi. Dobrze, że zawsze pozostaje kochane Allegro, chociaż bywa, że akurat nikt nie wystawia tego, czego potrzebuję w danej chwili.
No ta wersja, którą kupiłam ma na szczęście jeden numer seryjny i chyba nie będzie problemu z kolejnymi aktywacjami. Ale przyznam, że jestem zaskoczona takim nietypowym rozwiązaniem - w przypadku MS to raczej sprawnie aktywacja idzie. Raz jeden miałam wyjątek - z własnej winy. Kupiłam na Allegro otwartą wersję box (Office PRO 2003) i przy aktywacji okazało się, że serial został zablokowany z powodu zbyt dużej ilości instalacji 700 zł w błoto Teraz jak kupuję to zawsze zwracam uwagę, że program jest fabrycznie zafoliowany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum