Ta chatka kryta gontem to jakieś okna ma? Jakieś okienko na poddaszu + okna w ścianach i domek z moich marzeń gotowy
a jakże... i oto ona...!
Włodasku, tak coś podejrzewam, że to jednak dwa rożne budynki
Ten pierwszy - nawet bez okien - bardziej mi się podoba. Taki skromny i maleńki... na skraju lasu?
ajjajajaj ! ale sie porobiło... oczywiscie ze pomyliłem zdjęcia...a właściwie nie doczytałem Twej wypowiedzi.... to co ja dałem z tymi drzewami pociętymi to szopa w skansenie.
a zdjęcie obok przedstawiało wodospady własnie w tej z bawolimi oczyma -karczmie... sorry za pomyłkę.
ja dećko po czasie, ale w tych poprzednich fotach- ta pierwsza to jakas rura na plazy??
po ostatnich powodziach - rzeka przynosi różniaste przedmioty, w tym przypadku kawałek zaostrzonej z jednej strony rury - takie "łomy" służą do dziobania w ziemi i osadzania tyczek na groch
[ Dodano: 8 Sierpień 2010 ]
Meva napisał/a:
A ten most na ostatnich to gdzie jest ? - mam deckie spaczenie na punkcie mostow i bardzo lubioe je ogladac i lokalizowac
most żelazny kratownicowy łączony nitami na rzece Dunajec w Nowym Sączu w kierunku na Chabówkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum