hm... ja byl dala glos na orla(jesli to orzel- bo jakos nie rozrozniam drapieznikow )
Jesli jeszcze sie liczy bo nie pamietam do ktorej - u mnie jest 23.31
O czym Ty nawijasz, dziewczę?
Głosowania zawsze są w niedzielę - dzień Ci umknął? Poza tym przedłużony termin o kolejne 2 tygodnie, bo zdjęć za mało.
Cytat:
Zdjęcia dodajemy do soboty 07 sierpnia, głosowanie 08 sierpnia.
Więc szable ...ekhm... wróć!... aparaty w dłoń - i do dzieła!
Nawet nie wiesz czego...j
ak to pisalas wrocilam z radosnej imprezy , krora zakonczyla sie pogrzebem- dzis z pogrzebu wrocilam (przyjaciela bardzo bardzo) i nie jestem sie w stanie pozbieerac...
Nie chorowal- badany byl 1,5 miesiaca temu i wszysko ok- jak nam schodzil w oczach (poł Polski ode mnie, ale bylismy) to tez wyniki były ok
nadal daje glos na orła (jesli to orzeł- ale chyba inszy drapieznik) -
mam trudne w tej chwili dni- wakacje- nie wyjechalismy- wiec mam 4 chłopa na glowie w domu do wyzywienia
a do tego jeszcze tzw "goście"
wyjezdzam jutro na zagle,wiec nie bedzie mnie tydzien
choc w sumie moge dac fote z urodzin - dzis zrobiona i zakwalifikujcie sobie jak chcecie czy bierze udzial czy tez nie bierze. Moim zdaniem nie ma co wymuszac fot na konkretny temat. Nie wszystko jest "wypałem"
Krzysiu, wierzę, że jednak się pojawi parę zdjęć A raj mój jest u stóp Baraniej Gie.
kareena napisał/a:
Moim zdaniem nie ma co wymuszac fot na konkretny temat. Nie wszystko jest "wypałem"
Kareeeena Przecież na tym polega konkurs! Nie ma lekko
Włodas, pewnie poczekamy na Cię, przesuniemy termin Te oddane głosy się nie liczą, bo mam nadzieje, że dojdą wkrótce nowe prace. Może i mnie sie uda strzelić jakąś gorąca fotkę, bo ta obecna jest "na siłę".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum